Як приготувати картопляний суп по-азіатськи


В цьому супі є екзотична складова — кокосовий крем. Це для нас незвично та часом незрозуміло, який смак в результаті можна очікувати. Адже з кокосом переважно асоціюється солодке «Баунті». Кулінарія цікава тим, що в ній завжди є місце для експериментів. Чому б не спробувати приготувати суп по-азіатськи.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:


  • цибуля-порей — 1 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • селера — ½;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • брюсельська капуста — 200 г;
  • картопля — 400 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник — 1 зубчик;
  • вершкове масло — 2 ст.л.;
  • карі, імбир;
  • кокосовий крем — 280 г;
  • овочевий бульйон — 750 мл.

Як приготувати

Селеру, картоплю, моркву, цибулю, порей, солодкий перець, часник подрібнити. На сковороді розігрійте вершкове масло та покладіть в нього цибулю, часник. Треба пасерувати до прозорого кольору. Посипте карі та меленим імбиром або дрібно нарізаним свіжим. Покладіть решту компонентів та тушкуйте протягом 5 хвилин.

На останньому етапі додайте кокосовий крем та варіть суп ще протягом 20 хвилин. Суп з екзотичним смаком готовий. Смачного!



You may also like...